Ellie’s place

Nu Jaunelles uit de startblokken is, maak ik graag de belofte waar om weer wat te gaan schrijven. Je zal nu in het begin mijn postjes ook nog vinden op Mus in de Wolken, want afscheid nemen van een oude vriend gaat nu eenmaal niet van de ene dag op de andere.

Eén van de dingen waar ik het hier graag over wilde hebben, is Ellies kamertje. Het heeft heel veel voeten in de aarde gehad om dat kleine plekje in ons huis in orde te krijgen. Ik beken dat dat achteraf gezien eigenlijk niet zo dringend was – ze sliep en slaapt de komende maanden bij ons – maar die nestdrang van mij wilde wel dat het af zou zijn voor ze er was. En dat is op een paar details na gelukt.

Zodra ik wist dat we een meisje zouden krijgen, begon ik op Pinterest te zoeken. Ik had al snel een voorliefde voor van die (abstracte) ‘bergen’ op de muur; zoiets zou naar mijn mening altijd mooi blijven. Door voor grijstinten te kiezen, kon ik me voor de aankleding wel verliezen in het allermooiste zachte roze… al moest ik best wat overtuigingskracht aan de dag leggen om manlief te overtuigen.

De oude kast vond ik via Marktplaats en die verfden we in de tint ‘Clear Red’ van Levis. De lamp in ongeveer dezelfde tint is van Studio Snowpuppe. De ronde kapstokken vond ik – zonder er echt naar op zoek te zijn – bij Maisons du Monde. Ellies bedje is van Ikea.

Nu Ellies kledingcollectie zo stilletjes aan blijft uitbreiden (oeps), heb ik al gemerkt dat de antieke commode niet zo praktisch is op haar kamertje. Ik hoop die tegen de zomer naar onze living te verhuizen en een antieke kleerkastje op te snorren dat we eveneens verven. Ik vraag me af of Ellies papa al beseft dat het voortaan altijd roze zal zijn wat de klok slaat?

Liefs,

Annelies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s