Uitkijken naar Josse (toen nog baby C)

Aan mijn lief zoontje (Baby C voor de lezers),

Ondertussen zijn we 37 weken ver, ik moet eerlijk toegeven: ik ben het NOG niet beu. Soms vergat ik wel eens dat we met twee waren, maar je lieve en soms wilde schopjes deden met er op tijd en stond aan denken. Ik ben zwanger!
Al heb ik het heel moeilijk gehad met het hele gebeuren rond zwanger zijn, er is zoveel maatschappelijke druk. Veel vragen en oordelen, ik heb er mijn bord vol van gehad en gedacht: ons vrouwenlichaam is hiervoor ontwikkeld.. Als men dat duizenden jaren geleden kon, dan kan ik dat nu ook. Soit, ik ga hier niet teveel over uitwijden en meedelen: iedereen beleeft dit op zijn eigen manier (oversharen mag dus ook).

Misschien stoorde ik me aan al die dingen omdat het bij ons zo vanzelfsprekend ging?! Je maakte me niet misselijk, ik had het deze zomer wel bloedheet. Trappen wandelen in Italië ging ook niet meer van een leien dakje.. Maar ik bleef wel gespaard van een pijnlijk bekken en rugpijn, waar ik voor vreesde (gezien ik daar meestal blessures tijdens het sporten oploop).
We (je ouders) hebben echt een heerlijk 2018 gehad, professioneel en persoonlijk. En zijn mentaal helemaal klaar voor je komst, maar thuis is er nog wel war werk voor de boeg voor jouw komst.

Dat baby preppen heb ik tot de laatste moment gespaard, want het was best nog wel druk: shoots, koppels op gesprek en 30u/week werken bij Decathlon. Waardoor we alles opspaarden tot die 3 weken met kerst en nieuwjaar om ons écht voor te bereiden op je komst. Zodat we dan toch een thuis voor je konden bieden waar je comfortabel kon leven 😉
Dus in de vakantie kwam de ene leveranciers na de andere aan de deur om al jouw pakketjes af te leveren. Het voelde als een goed gevulde boom of eerder een living, maar op twee weken tijd werd ons huis voor jou een babyproof thuis.

Jouw naam is misschien wel het moeilijkste proces in de hele zwangerschap geweest. Want wij kwamen lang niet tot dat compromis, de ene vond dit mooi en de andere totaal iets anders. En jouw naam was toch eentje waar we beiden JA voor knikten en immens goed bij je achternaam past. En zo werd ook je kaartje en doopsuiker in elkaar geknutseld en werd de branding van Baby c compleet. Want wij zijn er klaar voor!

Tot snel kleine man, blijf nog maar rustig zitten!

foto-18foto-43foto-23foto-55foto-26foto-77foto-34foto-79foto-65

Ps: grandioze merci aan Lynn Van Baelen om me zo natuurlijk en zo Laurein op beeld te nemen. Ik kan als professional en als mama is spé alleen maar meedelen: investeer in een shoot. Koester dit moment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s