Suzette

Toen ik destijds mijn vorige blog opstartte, was dat vooral omdat ik regelmatig foto’s maakte en die wilde delen. De laatste twee jaar heb ik veel minder vaak foto’s en veel vaker vooral een verhaal gebracht op de blog. Hier, maar ook op Mus in de Wolken. Vandaag breng ik daar een heel klein beetje verandering in, want lieve, kleine meisjes verdienen hier gewoon hun plekje…

Suzette werd woensdag geboren. En als tweede dochtertje van een hele goede vriendin stal ze mijn hart eigenlijk al heel lang voor ze er was. Dat mijn camera dus meeging op dat allereerste bezoekje was een evidentie. En van Suzettes lieve mama en papa mag ik er hier ook enkele delen. Het geboortekaartje en de stickertjes van de doopsuiker werden ontworpen door Laura Muls.

Vandaag gingen Suzette en haar ouders samen naar huis en start het echte avontuur als gezin van vier. Ik vind dat zo spannend voor hen!

Nemen jullie hieronder een kijkje?

Liefs,

Annelies

 

SuzetteBIS-001

SuzetteZW-020

SuzetteBIS-050

SuzetteBIS-021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s