Hello, wij zijn Jaunelles!

Hier is ie dan; de zoveelste blog op het net. Het is inderdaad misschien niet zo origineel, maar onze plannen waren al even gesmeed en nu is het eindelijk zover!

Twee vriendinnen; elkaar leren kennen in de avondschool en meteen een klik. De ene schrijft vooral graag en de andere fotografeert gewoon graag en dat blijkt een match made in heaven. Na heel lang dromen en babbelen over onze online stek is het nu eindelijk zo ver. And we couldn’t be more excited!

Voor we van start gaan, weet je misschien best nog dit:

We worden wild van veldbloemen, goeie koffie, stationery, lieveheersbeestjes, cactussen, pannenkoeken op zondagochtend, mooie interieurs, de wereld zien, familie, iPhone, jurkjes, taal, mooie beelden, een goed boek, mijn lief/mijn man, sporten, baby-Pilea’s, metrotegels, taartjes bakken, zand tussen onze tenen en nagellak.

IMG_7849

IMG_7858

Verwacht van ons geen wekelijkse post over (gesponsorde) content, maar wel eerlijke verhalen over wat ons bezighoudt in ons dagelijkse leven, van kleding tot cityt(r)ips, interieur en leuke hebbedingetjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s